Parere „Klaus” Netflix, un film ce te duce in atmosfera Craciunului

Netflix ne-a dăruit un nou film de Crăciun clasic, totul învelit sub forma lui „Klaus. Dintr-o poveste originală de la creatorul francizei Despicable Me / Minions, Sergio Pablos, această poveste superb animată este de fapt primul dintre astfel de eforturi susținute de gigantul de streaming. Acesta spune povestea de origine a personajului iconic de Crăciun, Moș Crăciun, într-un mod distractiv, în timp ce introduce noua mitologie care se potrivește asezarea mosului la Polul Nord.

ACEST ARTICOL POATE CUPRINDE SPOILERE

Klaus Review

Filmul urmareste povestea lui Jesper care este trimis de catre tatal sau in cel mai necrutator loc de pe harta, loc unde totul este cuprins de violenta, peisaj dezolant si personaje horror, pur si simplu tatal lui Jasper l-a trimis pe fiul acestuia la o testare iminenta caci inainte de a veni aici a fost un rasfatat. Orasul in care este trimis Jasper este Smeerensburg.

Jasper este supus unui test prin care trebuie sa livreze 6000 de scrisori, acest lucru este putin improbabil la inceput, tinand cont de felul in care se arata orasul, totusi din cauza unei intalniri cu Klaus, care la inceput este altfel vazut, lui Jesper ii vine o idee mareata prin care totul se va schimba in acel oras, el si cu Klaus reuseste sa schimbe totul.

Sfarsitul este unul foarte bun, Jesper va ramane cu profesoara acolo, Klaus va fi cu adevarat mosul pe care il stim in ziua de astazi iar povestea se incheie intr-un mod extraordinar.

Acest film a fost gratis cateva zile pe Netflix, gratis fara cont, acum din pacate nu mai este dar il puteti urmari aici, in cazul in care aveti un cont de Netflix.

Concluzie?

Este un film animat superb ce trebuie urmarit neaparat cu cineva drag, ori familia, ori prietenii dar acesta este mult mai bun daca mai este urmarit cu cineva.

Nota Geeki: 10

Nota imdb: 8,5

Durata: 1h 36min

Genul: Animație, aventură, comedie

Regizorul: Sergio Pablos
Scriitori: Zach Lewis, Jim Mahoney

YouTube video

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *