ŞtiriStranger Things sezonul 4, primeste un...

Stranger Things sezonul 4, primeste un nou trailer!

Netflix s-a descurcat bine de când a început să-și facă propriile productii. Proiectele de succes de calitate au fost, de asemenea, cheia participării a milioane de utilizatori pe platformă. Stranger Things, care este poate cel mai frecvent serial auzit în acest proces, este din nou pe agenda noastră cu un nou trailer pentru sezonul 4 .

- Publicitate-

Stranger Things sezonul 4

Al treilea sezon al serialului a apărut în iulie 2019. Dacă nu ar fi fost nicio pandemie, probabil că am fi urmărit cel de-al 4-lea sezon al serialului în această vară. Cu toate acestea, din cauza pandemiei, etapele de filmare și producție ale serialului au rămas neterminate. De aceea s-a anunțat că sezonul 4 va veni în 2022 . După trailerul lansat în septembrie, un nou videoclip este în sfârșit aici.

Deși acuzațiile despre noul sezon al serialului sunt agitate pe internet, nu vrem să vă stricăm distracția. Noul sezon va fi difuzat în aprilie, iar după aproape 3 ani, milioane de telespectatori vor deschide din nou Netflix pentru Stranger Things.

Netflix a publicat un afiș în contul său oficial de Twitter. Data de pe acest poster amintea de 6 noiembrie, când personajul Will a dispărut. Deși totul este normal până acum, propoziția „Stranger Things se întoarce” din tweet a entuziasmat sute de mii de fani.

Deși această împărtășire a stârnit gândul că seria va fi publicată pe 6 noiembrie, data a venit. Cu toate acestea, nu putem vedea noul sezon pe Netflix.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending