Whatsapp poate fi în cele din urmă utilizat pe mai multe telefoane

Așteptăm posibilitatea de a folosi WhatsApp pe mai multe dispozitive de mult timp, dar în curând această caracteristică…
Whatsapp poate fi în cele din urmă utilizat pe mai multe telefoane

Așteptăm posibilitatea de a folosi WhatsApp pe mai multe dispozitive de mult timp, dar în curând această caracteristică va fi disponibilă.

De fapt, în momentul în care înregistrați Whatsapp pe un telefon nou, cel vechi este automat deconectat. Acest lucru îmbunătățește securitatea, deoarece împiedică pe altcineva să citească mesajele noastre; dar este frustrant și pentru cei care folosesc în mod regulat mai multe telefoane. Un lucru care îi privește, de exemplu, pe cei care au un telefon pentru serviciu și altul pentru lucruri personale.

Cu toate acestea, WABetaInfo dezvăluie că Whatsapp va schimba în curând acest sistem sau, dacă nu altceva, accesul pe mai multe dispozitive este testat.

Am auzit pentru prima dată despre asta în martie anul trecut , dar este de înțeles că durează. Trebuie să vă asigurați securitatea pe diferite dispozitive și, de asemenea, să vă asigurați că mesajele și conținutul multimedia sunt sincronizate corect.

Sincronizare pentru toată lumea

Cu toate acestea, în curând cei care folosesc Whatsapp Beta vor putea începe testarea noii funcții, după cum se poate deduce din imaginile apărute pe WABetaInfo. Observați un buton pentru a activa noua funcție și a participa la test.

După ce ați terminat, va exista și o listă de dispozitive conectate la contul nostru. Se pare că nu vor exista conexiuni la smartphone-ul principal.

Dacă doriți să fiți printre primii care testează noua funcție, dar nu sunteți încă un tester beta Whatsapp, puteți urmări pagina dedicată pentru a vedea dacă un loc devine disponibil, dacă aveți un iPhone.

Dacă aveți un Android în schimb, există pagina WhatsApp Beta în Magazin Play . Trebuie doar să introduceți datele pentru a accesa programul, iar apoi versiunea dvs. normală de Whatsapp va fi actualizată la cea mai recentă versiune beta (poate dura câteva zile).

[sc name=”whatsapp”]
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts