ŞtiriEscrocul de pe Tinder: Ce s-a...

Escrocul de pe Tinder: Ce s-a întâmplat cu Shimon Hayut?

Documentarul Escrocul de pe Tinder se află în topul celor mai vizionate productii pe Netflix la nivel mondial și a generat dezbateri pe rețelele de socializare. Producția conține mărturii ale victimelor așa-numitului „Prinț al Diamantelor”, un bărbat israelian care s-a prefăcut a fi Simon Liev, un milionar rus pe aplicația de întâlniri.

- Publicitate-

Bărbatul, care se numește de fapt Shimon Hayut, s-a prefăcut că este fiul unui magnat al diamantelor din Israel și a oferit cadouri și călătorii scumpe. După câteva luni de dragoste, criminalul a inventat situații prin care să ceară bani victimelor.

În total, Shimon Hayut a furat peste 10 milioane de dolari. Dar oricum, ce s-a întâmplat cu Escrocul de pe Tinder?

Ce s-a întâmplat cu Shimon Hayut

Escrocul de pe Tinder
Escrocul de pe Tinder

În 2015, Hayut a petrecut doi ani de închisoare în Finlanda pentru că a bătut cel puțin trei femei. În 2019, criminalul a fost arestat pentru că a fost prins folosind un pașaport fals în Grecia și a fost condamnat la 15 luni de închisoare în Israel. Cu toate acestea, Hayut a fost reținut doar cinci luni pe motiv de „comportament bun” și pentru a reduce aglomerația în vremuri de pandemie.

În prezent, Hayut este în afara rețelei și chiar detine un profil Instagram. Luni dimineață (7), a postat chiar și un text pe net în care afirmă că va spune varianta sa despre poveste. „Dacă eram o fraudă , de ce aș apărea pe Netflix? Adică ar fi trebuit să mă aresteze când încă filmau. E timpul ca doamnele să spună adevărul”, a scris el prin Stories.

La câteva ore de la publicare, criminalul a închis profilul, lăsând publicațiile sale vizibile doar pentru urmăritori. În fotografii, însă, a fost posibil să-l vedeți pe Hayut în excursii de lux, avioane și restaurante.

[SURSA]

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending