ŞtiriNetflix crește prețurile în Statele Unite

Netflix crește prețurile în Statele Unite

Deoarece măsurile de izolare sunt din nou în știrile din întreaga lume, platformele de streaming își frecă mâinile. Într-adevăr, așa cum sa întâmplat în timpul primei serii de izolare, aceste companii au cunoscut o creștere impresionantă a noilor utilizatori. Este foarte probabil ca acest lucru să se repete odată cu noile măsuri puse în aplicare. Astăzi, dacă Statele Unite nu sunt afectate de un blocaj, Netflix tocmai a anunțat o creștere a prețurilor abonamentelor sale pentru utilizatorii americani.

- Publicitate-

Abonamentul de bază nu s-a schimbat, rămâne la 9 dolari pe lună. Pe de altă parte, cel mai popular plan de nivel mediu, care este de obicei 13 USD pe lună, ajunge la 14 USD. Cea mai mare creștere este pentru abonamentul Premium. Această opțiune permite 4 persoane să utilizeze contul simultan la rezoluție 4K. Până acum, abonamentul Premium era de 16 USD pe lună, dar devine mai scump cu 2 USD, pentru a ajunge la 18 USD pe lună.

De ce Netflix a crescut preturile?

Netflix justifică această creștere a prețului printr-o concurență acerbă din partea altor platforme de streaming. La începuturile sale, Netflix a mers singur într-un ocean gol, unde orice era posibil. Astăzi, liderul suferă de o concurență acerbă din partea noilor jucători care capătă din ce în ce mai mult cote de piață. Pentru a face față acestui fenomen, Netflix investește din greu pentru a produce și a obține conținut de calitate. În plus, platforma continuă să se concentreze pe experiența utilizatorului. Netflix cheltuiește mult pentru a aduce noi funcții pe platforma sa.

Numai în anul curent 2020, Netflix a cheltuit aproximativ 18,5 miliarde de dolari pentru conținutul său original. Această creștere a prețului este una dintre singurele soluții pentru ca Netflix să continue să exceleze. În Romania, s-ar putea aștepta o creștere similară.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending