Netflix crește prețurile în Statele Unite

Abonament Netflix
Abonament Netflix

Deoarece măsurile de izolare sunt din nou în știrile din întreaga lume, platformele de streaming își frecă mâinile. Într-adevăr, așa cum sa întâmplat în timpul primei serii de izolare, aceste companii au cunoscut o creștere impresionantă a noilor utilizatori. Este foarte probabil ca acest lucru să se repete odată cu noile măsuri puse în aplicare. Astăzi, dacă Statele Unite nu sunt afectate de un blocaj, Netflix tocmai a anunțat o creștere a prețurilor abonamentelor sale pentru utilizatorii americani.

Abonamentul de bază nu s-a schimbat, rămâne la 9 dolari pe lună. Pe de altă parte, cel mai popular plan de nivel mediu, care este de obicei 13 USD pe lună, ajunge la 14 USD. Cea mai mare creștere este pentru abonamentul Premium. Această opțiune permite 4 persoane să utilizeze contul simultan la rezoluție 4K. Până acum, abonamentul Premium era de 16 USD pe lună, dar devine mai scump cu 2 USD, pentru a ajunge la 18 USD pe lună.

De ce Netflix a crescut preturile?

Netflix justifică această creștere a prețului printr-o concurență acerbă din partea altor platforme de streaming. La începuturile sale, Netflix a mers singur într-un ocean gol, unde orice era posibil. Astăzi, liderul suferă de o concurență acerbă din partea noilor jucători care capătă din ce în ce mai mult cote de piață. Pentru a face față acestui fenomen, Netflix investește din greu pentru a produce și a obține conținut de calitate. În plus, platforma continuă să se concentreze pe experiența utilizatorului. Netflix cheltuiește mult pentru a aduce noi funcții pe platforma sa.

Citeste si:  Cele mai bune filme SF | Top 5 filme SF bune 2020 - 2019

Numai în anul curent 2020, Netflix a cheltuit aproximativ 18,5 miliarde de dolari pentru conținutul său original. Această creștere a prețului este una dintre singurele soluții pentru ca Netflix să continue să exceleze. În Romania, s-ar putea aștepta o creștere similară.

Rămâi la curent cu toate notățile!

Urmărește-ne
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cover Photo Iti place sa schiezi Iata 3 lucruri pe care trebuie sa le pui la punct inainte de a pleca pe partie 2

Îți place să schiezi? Iată 3 lucruri pe care trebuie să le pui la punct înainte de a pleca pe pârtie!

Articolul următor
Cele mai bune seriale Netflix din 2020

Top 10: Cele mai bune seriale Netflix din 2020 (pana acum)

Postări Asemănatoare
Total
0
Share