ŞtiriStranger Things sezonul 4 partea 2:...

Stranger Things sezonul 4 partea 2: când are premiera pe Netflix?

Stranger Things sezonul 4 partea 2. Prima parte a celui de-al 4-lea sezon din Stranger Things a sosit pe Netflix vineri (27) și promite mai multe aventuri macabre pentru grupul de prieteni din Hawkins.

- Publicitate-

Noile episoade au loc la șase luni după Bătălia de la Starcourt văzută în sezonul trei. Despărțiți pentru prima dată de când s-au cunoscut, grupul de prieteni trece printr-o perioadă tulbure în școală și în viață.

Ca de obicei, lucrurile se înrăutățesc atunci când o nouă amenințare supranaturală din partea inversă aduce încă un mister – și o problemă – de rezolvat.

Al șaptelea episod a lăsat câteva întrebări de răspuns în partea a doua. Dar la urma urmei, când va avea premiera pentru partea 2 a celui de-al patrulea sezon din Stranger Things?

Stranger Things sezonul 4 partea 2

Spre ușurarea celor mai dornici fani, nu va dura mult pentru a afla cum ar trebui să se încheie sezonul. Partea a doua a celui de-al patrulea sezon din Stranger Things va avea premiera pe 1 iulie pe Netflix. Este de remarcat faptul că a doua jumătate va cuprinde doar două episoade, episodul 9 cu o durată de peste două ore.

Despre sfârșitul sezonului, creatorii serialului, Matt și Ross Duffer, au explicat că intenția a fost într-adevăr de a dezvolta un complot cinematografic. „Șapte și nouă în special sunt filme, iar nouă este un film lung”, au spus aceștia într-un interviu pentru The Wrap .

Actorul Finn Wolfhard, care îl interpretează pe Mike Wheeler, a adăugat: „Sunt cinci filme într-unul singur: avem comedia de acțiune, avem filmul rusesc din închisoare, avem povestea Scooby-Doo care se amestecă cu Zodiac Killer… Și totul merge!”, a spus el.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending