Cum se instalează Windows 11 pe computerele neacceptate?

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
3 Min
Cum se instalează Windows 11 pe computerele neacceptate?

Windows 11 a atras reacția utilizatorilor oferind o cerință de instalare mult mai strictă în comparație cu versiunile anterioare. În timp ce utilizatorii au găsit câteva modalități de a ocoli cerințele de sistem, pentru majoritatea aceste procese sunt complexe.

Pe lângă cerințele hardware specifice, cum ar fi TPM 2.0 pentru instalare, necesitatea unui cont Microsoft și a unei conexiuni la internet reprezintă un obstacol major pentru unii utilizatori. În noua versiune Rufus, care vă permite să ocoliți aceste cerințe, acum este mult mai ușor să faceți o instalare curată a lui Windows 11.

Rufus este deja un program open source utilizat pe scară largă. Prin crearea de stick-uri USB bootabile cu instrumentul, operațiunile de formatare pot fi efectuate cu ușurință. Odată cu noua versiune beta 3.19 a

Rufus ofera modalitatea de eliminare cerintei de internet si cerinței de cont Microsoft, care au devenit obligatorii cu versiunea Microsoft Windows 11 22H2. În plus, dacă doriți, puteți dezactiva automat colectarea datelor, inclusiv cerințele de sistem, cum ar fi TPM 2.0, Secure Boot, 4 GB RAM și 64 GB spațiu de stocare.

Cum se instalează Windows 11 pe computerele neacceptate?

Cum se instalează Windows 11 cu Rufus?

  • Descarcati aplicația Rufus 3.19 beta de pe GitHub, pe computer și rulați-l cu drepturi de administrator.
  • Apoi introduceți un stick de memorie USB in unitate sau laptop pentru scrierea sistemului de operare.
  • Dacă aveți deja o imagine ISO Windows 11, faceți clic pe Selectați și selectați ISO din File Explorer. Dacă nu aveți o imagine ISO Windows 11, o puteti descarca de aici.
  • După ce ați făcut acești pași, faceți clic pe Start. Faceți clic pe Start și veți fi, de asemenea, întâmpinat cu o fereastră pop-up care vă întreabă ce restricții de instalare doriți să ocoliți. După ce ați făcut selecțiile, mediul de instalare Windows 11 va începe să fie scris pe dispozitivul dvs. USB.

Cu toate acestea, merită menționat faptul că, dacă doriți să ocoliți cerința contului Microsoft, trebuie să vă asigurați că computerul este complet offline în timpul instalării. Pe de altă parte, rețineți că scopul cerințelor actuale de sistem este pentru Windows 11 sigur și stabil.

[SURSA]

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
2 Comentarii
  • Știți sa sunați de 102952929 de ori pe zi mdacă as vrea sa le fac as venii personal sa o fac ,dar problemele tehnice pe care le aveți nu le Rezolvați ,cumpăr o cartele cu număr internet ,activez opțiunea necesară ,internet nelimitat ,iar peste o săptămâna nu merge Internetul deloc fără nicio rezolvare ,am fost nevoită sa iau alta cartela cu număr internet ,de parca banii se fac fără niciun efort îți cad din cer ,ma duc la pâine zâmbesc și îmi dau pe gratis ! Țin sa precizez ca Internetul la momentul actual este foarte prost !o zi frumosa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.