Netflix va adăuga 40 de jocuri noi în biblioteca sa în acest an

După sistemul de abonament Apple Arcade, Netflix este pe cale să devină unul dintre cele mai mari sisteme de abonament la jocuri din lumea mobilă. Abonații Netflix vor putea obține aproximativ 100 de jocuri gratuit în acest an.

Catalogul de jocuri Netflix crește

Netflix a lansat ideea de a oferi jocuri mobile gratuite abonaților săi în 2021. Netflix, care și-a înființat propriul studio de jocuri, continuă să dezvolte jocuri în timp ce adaugă jocuri populare în biblioteca sa.

Odată cu lansarea jocurilor Valiant Hearts: Coming Home și Highwater, biblioteca de jocuri Netflix a ajuns la 55 de producții. Anul acesta, un total de 40 de producții se vor întâlni cu abonații, cu jocuri precum Terra Nil, Paper Trail și Mighty Quest: Rogue Palace de la Ubisoft. Deci vor fi 95 de jocuri în total. Compania a declarat că va lansa jocuri în fiecare lună.

Netflix dezvoltă în prezent 70 de jocuri, dintre care 16 sunt în propriul studio. Deoarece 40 vor fi lansate în acest an, încă 30 vor fi lansate în următorii ani. În timp ce seria Monument Valley va fi disponibilă pentru abonați în 2024, echipa UsTwo dezvoltă o altă continuare. Cu aproximativ 125 de jocuri, Netflix va deveni unul dintre cele mai importante abonamente de jocuri mobile din industrie.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *