ŞtiriSquid Game: Netflix anunță în sfârșit...

Squid Game: Netflix anunță în sfârșit sosirea unui sezon 2

Netflix a dat oficial undă verde sezonului 2 din serialul de succes Squid Game. Netflix a lansat un scurt teaser și un mesaj de la creatorul seriei Hwang Dong-Hyuk care confirmă revenirea personajelor sale preferate și a unei noi păpuși mortale.

- Publicitate-

După ce serialul coreean Squid Game a devenit un fenomen global, realizarea unui al doilea sezon a fost o problemă pentru Netflix . Sezonul 1 al Squid Game a luat lumea cu asalt când a lovit Netflix în 2021, generând profituri de aproape 1 miliard de dolari pentru Netflix la scurt timp după lansare, un nivel record.

Netflix a confirmat în sfârșit oficial că Squid Game se va întoarce oficial pe platforma sa pentru un al doilea sezon. Potrivit unui mesaj al regizorului Hwang Dong-hyuk, al doilea sezon va vedea revenirea lui Gi-hun și a misteriosului Front Man. În nota se mai spune că „ omul în costum cu ddakji s-ar putea întoarce ” și că ne vom întâlni și pe Cheol-su, iubitul lui Young-hee.

Cand ar putea sosi al doilea sezon din Squid Game?

Netflix nu a dezvăluit o dată exactă pentru lansarea celui de-al doilea sezon al Squid Game și pur și simplu a anunțat că va sosi „în curând”.

Ne imaginăm că va trebui să așteptăm ceva timp înainte să ne putem bucura de un sezon 2. Regizorul Hwang le reamintește fanilor că a fost nevoie de „12 ani pentru a aduce la viață primul sezon din Squid Game de anul trecut. Dar a durat 12 zile pentru ca Squid Game să devină cel mai popular serial Netflix din toate timpurile”, a scris Hwang.

Creatorul jocului Squid anunțase deja anterior că sezonul 2 nu va fi lansat înainte de 2024 . Foarte ocupat cu lansarea celui mai recent film al său, nu a făcut încă prea multe progrese în scenariul pentru continuarea serialului. Chiar înainte de sosirea celui de-al doilea sezon, știm că un al treilea sezon este deja în discuție cu Netflix.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending