Drone ieftine și bune | Cele mai bune drone

Drone ieftine și bune
Drone ieftine și bune

Apelul dronelor este evident pentru oricine le vede în zbor. Indiferent dacă doriți să faceți videoclipuri aeriene cu  sau să parcurgeți curse cu viteze mari, o dronă este un vehicul care vă duce spre cer. Este una dintre căile cele mai ușoare ale omenirii de a zbura.

Dar nu toată lumea vrea sau trebuie să cheltuiască sute de dolari pe una. O dronă bună echipată cu o cameră costă, în general, 1.000 $ sau mai mult, dar dacă doriți doar entuziasmul zborului, puteți cumpăra o dronă cu cameră de calitate scăzută (sau deloc) care se concentrează pe zbor rapid și distractiv pentru mai puțin de 100 $.

1. Parrot Swing

Cea mai bună dronă ieftină pentru începători

5464300 sd

Drona Parrot Swing este alegerea noastră de top pentru un motiv principal: este cea mai ușoară de zburat. Controlerul dronei are un buton care îi comandă să decoleze și să aterizeze singură, iar tu poți să-ți iei mâinile de pe controler, iar drona se va menține complet stabilă în aer – chiar și în vânt ușor până la moderat.

Citeste si:  Placa video ieftina si buna: Cele mai bune si ieftine placi video

Swing-ul este singura noastră alegere care vine cu o camera, însă acesta o folosește exclusiv pentru stabilizare, nu pentru fotografie. Drona este gata să zboare direct din cutie, durând mai puțin de un minut până la înălțare. Odată plecat, are o baterie care va dura 8,5 minute.

2. Horizon Hobby Blade Nano QX

O dronă mică și autonomă

Drone ieftine și bune
Drone ieftine și bune

În cazul în care Parrot Swing nu este disponibil și doriți o dronă care este la fel de ușor de manevrat în zbor, Horizon Hobby Blade Nano QX este cea mai bună opțiune. La fel ca la Swing, Nano QX are două moduri de zbor: zborul asistat, pentru cei care nu sunt încrezători sau fără experiență, și modul manual, pentru cei care sunt pregătiți pentru zboruri mai agile. Deși Nano QX își poate menține poziția în aer, dimensiunile și motorul său mai mici nu au determinat-o să se îndrepte și în condiții de vânt, așa cum a făcut Swing-ul.

Citeste si:  Campanii de e-mail marketing cu MailChimp

Bateriile Nano QX durează opt minute – cea mai lungă durată de funcționare a unei astfel de drone mici pe care am testat-o. Drona are dimensiunea palmei tale. Nano QX este suficient de ușoară și are palete suficient de mici încât este sigur să zboare în interiorul casei și în jurul oamenilor.

3. Hubsan X4

Rapidă în zbor la un preț mic

Drone ieftine și bune
Drone ieftine și bune

Având în vedere că Hubsan X4 a avut cele mai rapide răspunsuri la întalnirea obstacolelor atât în interior cât și în aer liber în timpul testelor noastre, acest model oferă o mulțime de valoare unui aspirant de drone la un preț scăzut. Nu poate decola sau ateriza pe cont propriu, dar pentru noi s-a simțit mai receptiv și mai distractiv în zborul interior decât Horizon Hobby Blade Nano QX, sau chiar Parrot Swing. X4 este mai ușor de avariat în timpul zborului decât oricare dintre celelalte și are o durată de viață extrem de scurtă a bateriei, însă piesele de schimb și bateriile de rezervă sunt ieftine și ușor de găsit.

Citeste si:  Sony intra in lumea dronelor cu proiectul Airpeak

4. Aukey Mohawk

Pentru piloți mai experimentați

Drone ieftine și bune
Drone ieftine și bune

Piloții cu mai mulți ani de experiență, care sunt dispuși să renunțe la anumite facilități de zbor în favoarea unui zbor mai rapid și mai agil, ar trebui să ia în considerare sistemul Aukey Mohawk. Acest model a fost cea mai receptivă dronă pe care am testat-o și cea mai distractivă în modul de zbor manual – ceea ce vă oferă mai mult control asupra dronei, dar nici o asistență pentru a o menține permanent în aer – și a înregistrat cele mai rapide momente dintre dronele mai mari pe care le-am desfășurat pe cursa noastră de obstacole. Această dronă oferă câteva funcții autonome care pot ușura sarcini de rutină, cum ar fi decolarea și revenirea la punctul de lansare. Poate de asemenea face trucuri, cum ar fi flipping peste cap cu apăsarea unui buton.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Marvo CM418

CONCURS: Kit de gaming Marvo CM418!

Next Article
tastaturi gaming iluminate

Top 5: Cele mai bune tastaturi gaming iluminate 2020 - 2019

Related Posts