Acasă Seriale The Alienist va avea sezonul 3? Ce stim deja

The Alienist va avea sezonul 3? Ce stim deja

The Alienist
The Alienist

Producția TNT, The Alienist, care în Romania este distribuită ca un original Netflix , a fost lansată ca o miniserie, însă succesul a fost atât de mare încât publicul a cerut o continuare, care a fost lansată de în 19 iulie 2020 cu numele Alienistul: Îngerul întunericului .

Cum cel de-al doilea sezon a fost bine primit de public, am fost curioși să știm: va exista un al treilea an de The Alienist ?

Primul sezon a fost bazat pe cartea cu același nume de Caleb Carr. Îngerul întunericului , continuarea, are și versiunea literară. Carr a lansat deja o a treia carte pentru saga, dar Surrender, New York are loc într-un New York contemporan, așa că este puțin probabil ca TNT să decidă să urmeze acest complot, care ar servi mai mult ca un spin-off decât un nou sezon.

Showrunner Stuart Carolan a comentat că ar trebui să apară o continuare și a spus că așteaptă ca Carr să scrie o nouă lucrare pentru sezonul care va fi produs. „Înțelegerea mea este că el scrie cartea, așa că trebuie doar să aștepți și să vezi”.

Cu complotul fiind direct o continuare, The Alienist sezonul 3 ar trebui să îi prezinte pe Daniel Brühl, Luke Evans și Dakota Fanning în distribuție . Cu toate acestea, noua producție nu va fi lansată până în 2022.

Te-ar putea interesa si: